tiistai 30. joulukuuta 2014

Tarina vuosien takaa

Miten tutustuimme?

- Iida

Oli eräs kaunis lauantaiaamu (päivämäärää emme muista xD)  kello oli noin. 9.00. Lähdin tallille. Tallilla oltuani menin katsomaan listaa. Menin Ants-nimisellä ponilla (poni on esiintynyt blogissa). Ants oli jo tunnilla ennen minua joten ei tarvinnut laittaa. Kello alkoi olla 9.30, muita ryhmäläisiäni alkoi tulla. Menin katsomaan meitä edeltävää tuntia maneesiin. Aika meni nopeasti tuntia katsellessa. Portille käveli tyttö. Tyttö jota en ole ennen nähnyt. Hän oli kihara tummatukkainen tyttö. Menin seisomaan häneen viereensä. Hetken päästä rohkastuin ja sanoin: -Moi! Tyttö vastasi: - Moi! 
- Kuka sinä olet? Kysyin.
Tyttö vastasi: - Olen Niina. Aloitan ratsastuksen täällä. Menen Leps-nimisellä hevosella.
-Okei! Minä olen Iida. Ja menen Ants ponilla. Sanoin iloisena. 
Juttelimme Niinan kanssa siinä ennen tunnin alkua.
Meistä tuli jo ensimmäisellä kerralla todella hyviä ystäviä. Aluksi pyörimme tallilla yhdessä, kunnes erään ratsastustunnin jälkeen lähdin Niinan luo. Ekalla kerralla kun niinan luona olin, me leikittiin keppareilla ja tehtiin kaikkea kivaa. Alettiin useammin mennä aina toistemme luokse. Ja tässä sitä nyt ollaan! Me tosi hyvät ystävät! Mä olen niin ilonen että Niina aloitti ratsastuksen juuri samassa ryhmässä missä minä olen! Me ollaan ehditty tehdä todella paljon kaikkea! Mm. Oulun keppareiden SM-kisat! Se oli huippu reissu! Ja kesällä on EHKÄ tapahtumassa jotain todella kivaa... Mutta ei siitä vielä sen enempää! 

Mitä te piditte tämän tyylisestä postauksesta?
(Ja jooh.. Postauksia on tosiaan nyt tullut aika paljon! Mutta ei se mitään! :D) 

Tämä kuva on todella vanha!
Varmasti noin. 3 vuotta vanha kuva!
Mutta tässä minä menen vuorostaan Lepsillä,
ja Niina takana Antsin kanssa! 

4 kommenttia:

 1. Teil on kiva Blogi! :)
  Mukavaa luettavaa ja ihan hyvin postauksia jo nyt ! :D samaan malliin jatkakaa ja tuo "tarina" teijän tapaamisesta oli kiva! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Iitu! :) Ja kiva että tykkäät! :D

   Poista
  2. Aijotteko muuten tehdä videoita?vai pysyttekö kuvien parissa ;) ?

   Poista
  3. Pitää miettiä. Näin alkuun ainakin vaan kuvia! :D

   Poista