lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pomppuponi

Moi!

Anteeksi pitkä postustauko, on ollu nyt tosi kiireinen pätkä koulussa joten en ole ehtinyt kirjoittelemaan.

Mutta nyt tulee postaus! Eli tostaina oli estetunti ja olin hyvin yllättynyt koska sain tunnille Rillin! Rilli osoittautui aikamoiseksi ponppuponiksi! Olen sillä kerran mennyt aikaisemmin n.2 kuukautta sitten, postauksen voit lukea täältä. Rilli oli vasta samaisella viikolla tullut takaisin ja sen takia ihmettelinkin asiaa.


Minulla oli ensin talutus ja sitten tunti vapaata. Sainkin ratsastaa siinä välillä Viivillä, mutta ei siitä sen enempää. Aloin sitten puolelta Rusinan kanssa ponskia laittamaan. Käyttäytyi oikein mallikkaasti.Alku tunnista ratsastus oli sellaista hakemista että huh huh! Raviin oli vaikea mukautua, koska olen poneilla niin vähän ratsastanut. Ravi tuntui alkuun hieman löysältä ja tahmealta, mutta laukan jälkeen se oli tosi mukava. Laukassa sitä mentiin, eikä meinattu! pari kulman oikomista tuli kevyessä istunnassa, mutta ei muuta vakavampaa.


Siinä sitten mentiin välikäyntien jälkeen kaartoon. Alettiin hyppäämään helppoa kahden esteen linjaa. Alkuksi jännitti minkälainen hyppy Rillillä on. Epäilin että se olisi laiska, mutta toisin kävi, Rilli oli koko ajan menossa. Alussa yritin hieman jarrutella sitä, mutta sitten koin että on parempi antaa vähän mennä ja se oli oikea päätös. Tultiin hyvin ja kaikista esteitä nätisti yli. Laukka oli vetävä ja hyvä tempoinen. Ajoin Rillin esteen jälkeen seinään koska meinasi lähteä kovempaa ja oikaisemaan. Ja siitä sain
Toisella kerralla meinattiin vähän oikoa, oma moka koska pohkeet ei ollu kiinni. Mutta taas nätisti yli. Tykkään Rillin hypystä, se hyppää aina hyvältä paikalta ja hypystä tulee aina pehmeä.

Kolmannessa hypyssä tultiin hyvin mutta ekan hypyn jälkeen Rilli lähti kiemurtelemaan, mutta laitoin pohkeet kiinni ja kaikki päättyi hyvin! Rillistä on tullut mun ehdoton suosikki, Limbon rinnalla. (Limpustakin postaus lähi aikoina!) Kaikki kuvat ovat (c) Viivi rusinanainen (Blogger pilaa laadun!
                                                                 - Niina


   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti