perjantai 15. toukokuuta 2015

Kohti uusia tuulia

Hellou! 

Tosiaan, tauko jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta nyt oli pakko tulla ilmoittamaan yksi tärkeä asia. Asia vaikuttaa blogiin jotenkin, koska tästä kyseisestä asiasta saattaa/tulee postauksia.No mikä tämä asia sitten on?No siis, vuokrahevosta/ponia olen etsinyt jo ainakin 2 vuotta, ja ei ole sopivaa löytynyt... Mutta nyt... Nyt se oikea löytyi!
                            
                                                                         (C) Karin

Tämä Eestinhevos-tamma nimeltään Aaria on nykyinen vuokraponini. Kävin keskiviikkona (toissapäivänä) "koeratsastamassa" tämän ponin, ja ihastuin siihen totallisesti!


                               
(C) Karin
Kävin tänäänkin ratsastamassa Aarialla, Aaria oli todella mukava, ja hyppäsinkin muutaman kerran sellaisen pienen esteen. Muutaman kerran Aaria laukassa pukitteli, mutta ei paljoa. (Eikä ne muutamat pukit mitään haittaa :D) Lopussa menin hetken vielä ilman satulaa.


En minä oikein vielä osaa mitään hirveästi Aariasta kertoa, koska olen sillä vasta 2 kertaa ratsastanut, mutta tähän mennessä poni on ollut ihan super, ja tykkään Aariasta todella paljon ihan kaikin puolin! Kerron enemmän sitten, kun olen tämän ponin kanssa vähän enemmän ollut tekemisissä. 


(C) Karin

Aarian kanssa puuhailuista/ratsasteluista tulee varmaan aika usein. (Riippuu siitä miten reipas olen ja milloin jaksan kirjoittaa :DD) Tässä oli tämmöinen pieni "infopostaus" ja loppuun vielä muutama kuva.


(C) Karin
(C) Karin

- Iida 
4 kommenttia: