maanantai 12. lokakuuta 2015

Aarian kuulumisia

Heissan! 

En ole tainut vissiin kirjoittaa vielä yhtään postausta vuokraponistani Aariasta, joten nyt tulee postausta Aariankin suunnalta! Olen siis käynyt liikuttelemassa ponia, mutta postauksia en ole vaan saanut aikaiseksi kirjoitettua... Mutta voisin nyt kertoa tiivistetysti kaikkea mitä on Aarian kanssa tehty.

         

                               


Ensinnäkin alkukesästä kävin liikuttelemassa ponia, ja heinäkuun alussa Aarian omistaja Karin, piti minulle ja Niinalle muutaman päivän "leirin". Leirillä teimme kaikkea mukavaa, mm. irtohypytimme, hypättiin, kouluiltiin, mentiin ilman satulaa, ja oli meillä leirikisatkin! Onnistuin minä kerran tippumaankin leirin aikana! Ja tottakai teimme muutakin kun heppailtiin, esimerkiksi: uitiin, pyöräiltiin, olimme ulkona ja leirikastekin oli! Oli kyllä aivan ihana, ja älyttömän hauska leiri! Ja ensi kesänä uudestaan Karin pitää meille leirin! Kuvat ovat © Niina tai Karin. (Kuvia leiriltä tuossa alhaalla) 


Super poni! (+ kollareilla on hyvä mennä ;D ) 
Minulla on muutamia kuvia yhdeltä todella hyvin onnistuneelta hyppykerralta, vaikka onnistuinkin tippumaan! Kuvat ovat © Anu. Mikä on tämä asento? Kaikilta ratsastuskerroilta minulla ei ole kuvia, mutta haluaisitteko jatkossakin lisää Aaria-postauksia? Kommentit ovat aina tervetulleita, ja postaus-ideoita saa aina antaa! (Itseasiassa postaus-ideoita kaipaisinkin..)  Mutta tälläistä tänään, ja hyvää syyslomaa ja syksyn jatkoa kaikille!

- Iida 
       
                         

           5 kommenttia: