perjantai 9. tammikuuta 2015

Olisikai se paremminkin voinut mennä?

Moikka!

Tosiaan taukoa on nyt hetki ollut koska ei ole ollut aikaa postata nyt vähään aikaan.

Mutta siis... Nyt olisi tarkotus tehdä postausta viimeviikon ratsastustunnista.

Menin siis viime lauantaina Leegia-nimisellä tammalla. Olin aika yllättynyt että tuon tamman selkään nousisin, koska viime kerta kun Leegialla menin, se ei mennyt oikeen putkeen. (Tipuin siltä pää edellä maneesin seinään..) mutta menin laittamaan Leegiaa. Leegia oli laittaessa todella ärsyttävä.. Se säpsyi joka pientäkin liikettä... Mutta kun kello oli 12.00 lähdimme maneesiin.

Kävelimme alkukäynnit, alkukäyntien jälkeen ruettiin työskentelemään käynnissä (ympyröitä,radan poikki,temponmuutoksia jne..) Käynti-työskentelyn jälkeen alkoi vuorostaan ravi-työskentely, siinä samoja juttuja kuin käynnissäkin. Ravi juttujen jälkeen oli välikäynnit. Välikäyntien aikana ope laittoi puomeista meille pienemmän "uran".
Tuo "pienempi ura" siis tarkoittaa sitä että ope teki puomeista kulmat ja ura/alue jossa ratsastettiin pienentyi. Menimme ensin ihan käynnissä taivuteltiin kulmissa ja sitten sama juttu ravissa. Sitten aloimme tekemään sellaista tehtävää...

Kävelimme lyhyetsivut ja kulmasta oli laukan-nosto.
Laukassa oli tarkoitus tehdä keskiympyrä. (Tämä on vähän vaikea selittää mutta kohta tulee kuva..) Leegia oli aika tahmee koko ajan.. Kyllä se laukkas iha hyvin.. Mutta sillä on vain tapana pitää laukassa päätä alhaalla (vasempaan kierrokseen.) Joka on hyvin ärsyttävää, koska ohjat lähtevät käsistä.. Mutta loppuun kuva siitä tehtävästä ja muutama ratsastuskuva. (Mulla ei varsinaista kuvaajaa ollut..  mutta Sanni otti muutaman kuvan puhelimella joten kestäkää puhelin laatuaa..)
                                                         
Liila = Käynti 
Punainen = Laukka
(Vaaleanpunaiset = Puomeja ja kartioita)Tämä oli ainut hyvä kuva...
(Kaide näkyy.. + puhelin laatu..) Huomenna muuten olisi tarkoitus kuvata My Day kuvina!


- Iida

                                                          


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti