torstai 26. helmikuuta 2015

Esteitä Leegialla

 Moi!


Meillä oli siis torstaina estetunti. Olin yllättynyt kun sain alleni Leegian. Sillähän menin viimeisimmät kisani. Vähän jännitti, mutta hyvällä tavalla. Leegia oli laittaessa kiva, mutta vähän häslä niinkuin melkein aina.


Maneesissa Leegia oli hieman jännittynyt eikä meinannut pysyä paikallaan, koska Hanne oli viemässä talliin uusinta hevosta Askoa, mutta kyllä se Leksu siitä rauhoittui. Leegia oli alkukäynneissä vielä vähän jännittynyt, koska seinän toisella puolella tyhjennettiin lantalaa ja lunta kaiken lisäksi tippui katolta niin se vähän jännitti.

Leegia oli tosi kiva sitten rentoutuessaan käynnissä. Tehtiin paljon radan poikki ratsastuksia, että saatiin hevoset avuille. Ravi verryttelyssäkin leegia oli todella kiva. Laukassa Leksu sitten virkistyikin! menin paljon kevyttäistuntaa, se oli kivaa ja helppoa koska laukka oli sujuvaa ja hyvän tempoista.  Tulimme myös puomi tehtävää jossa ympyrällä oli kaksi puomia ja ne piti tulla ravissa ja toisessa päädyssä laukka ympyrä. Leegia oli ehkä hieman laiska ja vetelä.


Välikäynnit....

Alettiin hyppäämään tälläistä tehtävää:
Älysikö kukaan mitään? Mutta silti. Ympyrällä este, maneesin ympäri ja sitten lävistäjän tapaiselle tielle ja kaksi kertaa sen jälkeen ympyrä. Tultiin tämä kaksi kertaa ja kummallaakin kerralla Leegia oli vähän vaisu. Lävistäjä esteelle tuli tosi kivoja hyppyjä.

Anteeksi ettei ollut materiaalia minulla oli kuvaaja mutta koska kuvat oli ihan mössöä ja vidrot huonolaatusia niin en niitä tähän survonut

                                                          - Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti