lauantai 21. helmikuuta 2015

Poneilua

Moi!

Menin siis viime lauantaina Rillillä! En ollut ennen sillä mennyt, koska poni oli aika uusi tallilla. (Rilli siis lähti tällä viikolla). Olin toivonut Rilliä torstaina ja sen sitten yllätyksekseni sainkin. Olin Iidalla yötä niin mentiin sitten Iidan isän kyydillä tallille. Poni oli jo edellisellä tunnilla, joten auttelin muita ja odottelin tunnin alkua.

                                                                          (c) Arina
Kun sitten pääsin kävelemään alkukäyntejä, poni tuntui silloinkin vähän laiskahkolta. Aluksi teimme käynti työskentelyä. Rilli oli aika löysän oloinen, mutta pian alkoi mennä paremmin kun älysin rueta enemmän jalalla ratsastamaan. Aloimme tehdä käynnissä ja ravissa tehtävää jossa piti kääntyä aina pitkänsivun viimeisestä kirjaimesta radan poikki. Ja tarkoituksena tehdä käsillä vähän ja kääntää pohkella. Rilli oli kiva varsinkin ravissa. Aluksi oli vaikea keventää poni ravissa, kun on iso liikkeisillä hepoilla tottunut menemään.


Välikäynnit....Alettiin työstää itsenäisesti laukkaa. Rilli oli välikäyntien jälkeen todella kiva ja avuilla. laukat nousi hyvin ja laukka oli kivan pituista sekä mukavaa ratsastaa. Tein paljon ympyröitä, niillä olisin saanut käyttää enemmän ulkopohjetta. Mutta muuten Rilli oli tosi reipas ja mukava.                                                              - Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti