sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pykälämäen estepainotteinen yleisleiri 13-18.6.2015 osa 3

Moikka!
Postaus on hieman myöhässä, mutta suoraan asiaan. Viime postauksessahan en tainut kertoa, että kellä menen tiistai aamun tunnin vai mitä? No siis, tiistaina estetunti oli ensimmäisenä. Joten aloitetaan...


                                    Tiistai

Tiistai-aamuna herätys oli siinä 7.45 kieppeillä. Heti herättyäni, avasin vaan huoneemme oven ja katsoin listaa. Siinä luki "Iida - Tuula". Tuula vaikutti minun mielestä kivalta, vaikka en ollutkaan sillä ennen mennyt. Olin vikalla tunnilla eli tuntini alkoi 11.00. Menimme aamupalalle, jonka jälkeen pesin hampaat, ja menin sitten vaihtamaan ratsastus-vaatteet. Tuula oli aamun ekalla tunnilla, joten menik katsomaan sitä tuntia hetkeksi. Autoin myös tallissa muutamaa kaveriani laittamaan heppoja. Kun kello oli 10.30, aloin laittamaan Tuulaa. Tuula oli kiltti ja helppo laittaa. Siinä 10.55 pääsimme kentälle.

                                     

Tunti alkoi taas tottakai normaalilla alku verkalla. Tuula oli käynnissä ihan suhteelisen reipas, mutta ravissa hieman tahmea. Menimme käyntiä, ja ravia molempiin suuntiin ympyröitä tehden.


Tää on musta kiva kuva!Alkuverkan jälkeen otimme vähän laukkaa kenttää ympäri. Tuulan laukka oli hieman isoa, mutta suhteellisen helppo istua.Laukan jälkeen oli ihan hetki välikäyntiä, jonka jälkeen pääsimme hyppäämään pientä verkka estettä. Verkka este oli L päädyssä oleva kavaletti. Välikäyntien jälkeen, aloimme aivan vapaasti tulla sitä kavalettia. Tuula hyppäsi minun mielestä ihan hyvin, ja sen hyppy oli tosi kiva ja tasainen. Hypättiin sitä kavalettia muutaman kerran, jonka jälkeen aloimme tulla pientä rataa.


Mette ja Penny


;D


Tuula oli radalla ihan sairaan kiva! Ja muutenkin tykkäsin siitä tosi paljon! Tultiin rataa muutaman kerran. Sanni ja Ronja


Heidi ja Copa


Loppuun otimme sitten tietenkin loppuravit, ja käynnit. Tunti sujui hyvin, ja tykkäsin Tuulasta todella paljon! 
Tunnin jälkeen vietiin tietenkin hepat talliin, purettiin ne ja vietiin ulos. Menin vaihtamaan vaatteet meidän huoneeseen, ja sitten me vaan löhöiltiin siellä Viivin,Annan ja Heidin kanssa. Noin kello 13, menimme syömään. Syönnin jälkeen tuli tieto, että illalla on yömaasto, ja ruoan jälkeen pääsemme myös uittamaan! Noh, ruoan jälkeen saimme toivoa yömaastoon heppoja ja oli pieni "äänestys" siitä että pidetäänkö koulutunteja, vai pidetäänkö ne seuraavana päivänä. Noh, yksi koulutunti pidettiin nyt kyseisenä päivänä, ja loput kaksi seuraavana päivänä. Minun koulutunti oli vasta keskiviikkona. Mutta nyt takaisin asiaan. Sain uittoon Flingan, josta olin helpottunut :D Menin äkkiä vaihtamaan vaatteet, ja laittamaan Flingaa. Harjasin ja laitoin suitset, ja eikun menoks! 

Vas. Sanni ja Annabel
Oik. Anna ja Mona 


Uitto sujui hyvin, Flinga vain välillä pysähteli, mut uimaan päästiin. Uitiin jonkin aikaa, jonka jälkeen lähdimme takaisin kohti tallia. Tallilla annoin Flingan seuraavalle uittoon lähtiälle, ja menin itse nopeasti vaihtamaan vaatteet. Huoneeseemme mennessä huomasin, että yömaasto listat olivat tullut. Sain yömaastoon FWB tamma Ramonan. Meidän yömaasto tiimiin kuului koko meidän porukka, millä porukalla leirille tulimmekin (+ maailman parhaat avustajat Jenni ja Veera jotka lähti vetämään maastoa) :D Eli, minä, Heidi, Anna, Viivi, Sanni ja Janette. Meidän maastoporukka lähti klo 23.00. Olimme vaan meidän huoneessa, juteltiin, ja kävimme 19.00 aikaan syömässä vielä ennen maastoa. Katsoin sitä yhtä koulutuntia joka oli meneillään siinä 17.00 aikaan. 


Kimi © Sanni 


xD © Sanni


Siinä 22.00 aikaan aloin vaihtamaan vaatteita, ja lähdin talliin Heidin kanssa. Hain Ramonan ulkoa, ja aloin laittamaan sitä. Ramona oli todella kiltti ja rauhallinen laittaessa. Harjasin, putsasin kaviot, laitoin suojat, satulan ja suitset tietenkin. Kun kaikki oli valmiita, menimme kentälle, noustiin selkään, ja käveltiin heppojen kanssa, Jenniä ja Veeraa odotellessa. 


Ramona


Kun Jenni ja Veera tulivat. Määrättiin järjestys. Minä olin jonossa ensimmäisenä Ramonan kanssa, ja Jenni ja Veera mönkkärillä siinä vierellä. Ravailtiin aika paljon. Ramona oli todella kiva ja reipas. Mentiin yksi mäki alas, joka oli sitten tarkoitus tulla laukassa takaisin ylös. Menimme mäen alas, ja odotettiin että jono on kasassa. Ramona rupesi jo ennakoimaan laukasta, ja rupesi olemaan hieman levoton.. :D Sittenkun saimme luvan lähteä, niin Ramona kyllä otti ja lähti. Alkuun se laukkasi aika kovaa, mutta kuunteli pidätteitä. Loppua kohti se rupesi jo vähän hyytymään, eikä jaksanutkaan enää mennä niin kovaa. Ramona pelkäsi vähän jostain kumman syystä mäen päällä meitä vastaan ottavaa Jenniä, mutta kyllä me siitä ohi päästiin. ;D Laukan jälkeen menimme käyntiä jonkin aikaa, jonka jälkeen taas hieman ravattiin. Aikalailla maaston lopussa oli vielä yksi aika iso mäki, ja sekin me laukattiin. Ramona oli kaikin puolin oiken kiva maastossa! Lopussa mentii vielä ihanan pellon poikki, kohti tallia. Tallilla vein Ramonan talliin, ja purin sen. Maasto oli aivan super kiva! Kun olin saanut kaikki tarvittavat tehtyä, menin äkkiä vaihtamaan vaatteet, jonka jälkeen menimme vielä syömään iltapalan. Iltapalan jälkeen, toivoimme vielä seuraavan päivän peltoestetunnille heppoja. Pesin äkkiä hampaat. Ja menimme sitten Heidin, Annan ja Viivin kanssa huoneeseemme ja nukkumaan.

- Iida

Jatkuu...


5 kommenttia:

 1. Eikös kolmos osassa pitänyt olla vidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video on viimeisessä osassa. Eli viidennessä osassa.

   Poista
 2. Ohoh muistelin väärin

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu: http://liinunpikkasetponit.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista